to Sema: tak ses prece rozhodl? Uz se tesim na tu krasavici kdyz tak sledujte severni-morava-f23/severni-morava-bez-rozdilu-t9604-435.html#p270908 ... kvuli pocasi jsme to 2x odlozili, ale klidne se chlapci muzete pridat a nebo na FB mame skupinu, pokud chcete, tak ti ji poslu v PM
brrrrrr No a dneska jsme se projeli z Bruntálu na horní Benešov přes Bratříkovice,Hlavnice,Stěbořice Opava-Jaktař z5 do Bruntál super jízda a hlavně málo aut
Já bych byl pro. Dřív jak ve 14:00 se z práce nedostanu. Akorát jsem se lekl, jak je "vybombardovaný" Bruntál a dorazila mne uzavírka v Mezině. Tak jsem se vracel přes "HaBeš" Heřmínovy a Leskovec. Ale stálo to za to. Tak se domluvíme během zítřka, když nebudou padat trakaře a bude aspoň trochu solidně.
Zdar lidi. Minulý rok jsem si pořídil BURGMANA 400 rv. 2001, bohužel jsem moc nejezdil, protože původní majitel jezdil bez oleje . Takže výbrus, píst , kroužky, rozvodový řetěz, vahadlo, vačka... no prostě to co potřebuje olej bylo vyměněno. Tak snad letos bude více km naježděno. Jinak pocházím z Neplachovic.