Možná by to šlo, do M. Hradiště. Pak ale už plynulý přesun po R10. To dohodnem na místě. Čas je myslím akorát abychom přijeli Na Mlejnek a stihli pokoukat, pokecat... Mimochodem bydlím Na Mlýnku, sraz je Na Mlejnku, a jmenuju se Mlejnek Jo a se stopětadvácou nemusíš mít obavy ze 100km/h.. Ta přece frčí i víc, ne ?
Do MH je to 14km to nestojí za to. Tachometrově to dám, ale maximalku mam psanou 94km/h Jsem jel jednou z MB domu po R10 a jako jde to, ale není to nic moc, ty vesnice alespon jsou zaživné. JInak odemne se to da do 2hod stihnout, v tom by neměl být problém. Planoval jsem v sedm výjezd a že tam dorazím na devátou.
JInak frčelo to víc, ale honit to nějakých 70km naplnej se mi nechce....
Do MH po 610 by se jelo jen na tvůj návrh a kvůli tobě, ale po R10 je to plynulejší, méně záživné to ano, ale jde jen o přesun byť pouze 90-100km/h(podle nejmenšího motoru). V Praze taky asi pojedeme po jižní spojce, ne městem. Výletit budu odpoledne po spanilce a dojezdu na Rabyň. Na Rabyni nezůstávám..
Tak to jsme na tom stejně na Slapech nezůstávám, pojedu za chvili dom a určitě ale se podívaám cesou po známých, takový okružní výlet
JInak pokud se pojede po R10 nemá smysl jet městem, jedině kdyby tak naChlumecká, Poděbradská, Průmyslová,Černokostelecká, Úvalská, V Olšinách a potom Vršovickou na nábřeží - Výtoň a podél vody Podolí a do Bráníka.