SZ nepřišla a vidět 10x @ abych viděl pohromadě 6 000 euro jsem opravdu nechtěl, Foky polepši se. S těmi penězi zde bohužel Sigi nezanechal v reálu nesmazatelnou stopu, ale modří vědí a nezapomenou , dokonce jsem koukal, že se PŘEDSEDA či PREZIDENT SKŮTRGENGU tady na SF zatajuje aby nebyl vidět že KOUKÁ . Asi se zatajníme taky co
Až takhle? Mě spíš rozsekalo, jak jste psali o narozeninové akci a jen že okolo profrčel:))))))))))))))) Třeba je v pohodě, neznám ho osobně. Jednou jsem omylem místo SZ napsal na fórum veřejnou zprávu o MP3 a už se do mě pustil:) I když já mám zrovna co říkat, co Dándí?:)))))))))))))))
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7
Aktuální zprávy ze Stelvia....přeberte si to jak chcete
"Můžete říci jistotu, když spravedlivá začíná jako výše. Provádí 16. etapy Giro d'Italia 27. května na Stelvio. Proto lze říci s téměř jistotou pravděpodobnost, že od 28. května silnice je oficiálně povolený. Nicméně, ať už je to radost zmrazit off prdel mezi dvěma bílými stěnami, je jiný příběh ... "
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Termín se opět o něco přiblížil, hurááá. Každopádně musím doplnit, že už první den pojedeme jedno passo http://alpenrouten.de/Lienbachsattel_po ... #hprofiles s mýtným 4 Eura jak nám to Foky pěkně na internetu zjistil. Co se týče toho překladu
Hmmmm,popravdě jsem nad tím už přemýšlel....jen teda nevím jak bych si tam ten bicykl dopravil
....a nebo pojedu jako zásobovač s náhradními díly pro italské stroje se ZELENKOU....stejně ji chci letos Alpy taky ukázat,tak bych to spláchnul jednou ranou
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...