Ahojte mam otazku: prosim vas neviete ako je to v Rakusku Nemecku a vlastne vsade tam kam ideme ak mam vyfuk od akrapovica? Nebudu robit policajti problem? Co je k tomu treba ak ho budem mat namontovany.Mam ponuku na kupu takeho vyfuku a chcel by som ho mat na skuterexpedicii ale nechcem mat problemy. Mate niekto skusenosti. Vyfuk ma orazeny certifikat pre legalne pouzivanie. Dakujem za radu.
Bolo - Adly Jet 50 8000km. Peugeot Speedfighter 50 10000km. Gilera Runner 50 2500km. Yamaha x-max 250 2008 Bielo-cierna farba. Nova Yamaha x-max 250 2012 bielo-cierna farba
Na značkových výfukách je vyraženo "E" + číslo homologace. Pokud má výfuk homologaci a má instalovanou tlumící vložku (pokud je demontovatelná), nemůže být problém.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Tak a som zvedavy kto skorej odpise ci Jirka alebo Foky este k tomu vyfuku. Predajca mi povedal ze nemusi mat db killer pokial neprekracuje urcitu hlasitost :-/ ok a v prilohe mam obrazok co by mal byt ten certifikat. Skuste mi napisat ci je to to co staci mat a policajti daju pokoj. Dakujem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Bolo - Adly Jet 50 8000km. Peugeot Speedfighter 50 10000km. Gilera Runner 50 2500km. Yamaha x-max 250 2008 Bielo-cierna farba. Nova Yamaha x-max 250 2012 bielo-cierna farba