Tak sobotní návštěva Motosalonu proběhla dobře,škoda jen té tlačenice uvnitř i na kaskadérském vystoupení,které jsem ale vidět musel,protože jsem se stuntridingu věnoval několik let,i když spíše rekreačně...fotit se skoro nedalo,ale přijel jsem se hlavně podívat,fotky si můžu stáhnout kdekoliv...ale ty davy kolem vystavených motorek mě štvaly,nevím proč to vždycky narvou všechno do jednoho pavilonu
některé značky jsme kvůli tomu shlédli jen tak okrajově,důkladně jsem prošel a osedlal jen všechny modely Hondy,na což ovšem neměl nervy můj kámoš a šel radši ven na cigáro a na klobásu
Nějaké hlavní poznatky:
Na nové Forze 300 mě trochu zklamalo,že jsem se na ní nemohl tak pohodlně usadit a natáhnout nohy jako na mém Jazzu
Integra 750 - parádní posezení,samozřejmě
SH - taky super posaz,třebaže neumožňuje jiný než záchodový posaz,zaujal mě vysoko umístěný panel s řídítky - velice příjemná,přirozená poloha,nikdy předtím jsem na SH neseděl,nedivím se,že je to takový hit
Jinak celkově všechny Hondy parádní,jak jinak.
Testovací jízdy - u Hondy půjčovali jen 125-ky tak jsem vyzkoušel alespoň tolik vychvalovanou a oblíbenou PCX,kolega z práce o ní trochu přemýšlí tak jsem mu ji musel trochu otestovat
Já už bych teda do 125-ky nešel,rád tuto třídu přenechám béčkařům,ale strojek je to sympatický,motor se stříkačkou úplně sametový,ovladatelnost hravá...
O to více jsem se těšil na Kymco,tam se dalo svézt i na K-XCT 300i.Ten se mi líbil hned při jeho uvedení na trh,není to tak dlouhé jako ostatní maxici,spíše sportovního stylu,na motor jsem četl jen chválu....při jízdě mi ale docela vadila škubavá reakce stříkačky ze zavřeného plynu a také při kroužení zatáček mi připadal trochu nervozní a to vypadal na pohled mnohem ovladatelnější než moje dlouhá Honda,navíc 10 let stará,ale nepřišel mi tak...no možná to je o zvyku a taky jsem na tom objel jen pár kol takže zase tak moc hodnotit nemůžu....
Jo a taky málo časopisů a samolepek na výstavě..
Ale celkově spokojenost