Takže opět s bezvadnou partou lidí skvěle strávený den. Kdo nedorazil může jen litovat, ale na příště už připravuji spousty dalších výletů více na http://www.vylety.........cz Teď zcela vážně!!! To co předvedl "provokatér" Dándí nemá v dějinách jednostopých strojů a jejich příznivců obdoby!!! Chudák Huhák a chudáci prodejci v A-Spiritu Fotografie budou brzy a i nezúčastnění si budou moci prohlédnout delegaci, která dorazila až z Číny zkontrolovat Huhákovy disky na jeho nové italské plnokrevnici Až budu chtít upoutat pozornost koupím si Moto Guzzi, jelikož asi málokterý stroj si někdy užil takové nadšení při svém příjezdu!!!
Fakt je, že vůně číny (zejména těch vonných tyčinek) je u Meka na čerňáku jistě ještě teď. Bezva akce. Musím říct, že ve mě ty ameriky a jejich páníčkové zanechaly hluboký dojem. a ještě bonus v podobě fotky mé vlaječky na FB stránkách Skutrportalu
Naposledy upravil Laminator dne 05 dub 2014, 21:50, celkově upraveno 1
Křižíkovi díky za zorganizování super zahájení sezóny a všem zúčastněným též. Cestu jsem absolvoval, ale po příjezdu do Poděbrad jsem rychle obhlédl situaci a při koncentraci 10 000 lidí na jeden m2 jsem se rychle zdekoval. Fota dodám do fotogalerie. Rád jsem viděl známé tváře a obzvlášť Dándího a Huháka Na to budu dlouho vzpomínat ))
láďa píše:černomosťáci z řad bývalých i současných skůtristů jedou taky
Láďo, Láďo! Kdepak si byl?
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)