Hej, ten cestopis je masaker.
Citam ich poslednu dobu relativne dost, tusim rozne nastrahy takejto cesty, a aj ked som si samozrejme isty, ze sa to da, skor mi ide o prakticku stranku veci, ako napriklad: nechod, po 3 dnoch "samoty" ti zacne hrabat (co je pravda) alebo ze s trajektami na severe moze byt problem ak jeden nestihnes, alebo v Amsterdame sa prihulis tak, ze uz sa domov nedostanes nikdy... nieco na ten sposob.
To co ma na ceste desi a od nej odradza je fakt, ze na niektore mesta a miesta proste bude malo casu, nemozem sa vsade zdrziavat 2-3 dni a aj ked budem moct povedat, ze som tam bol, dokopy vsak nic neuvidim
. Na druhej strane, vacsinu uz aj tak mam za sebou a tam kde som nebol, tam je toho casu naplanovaneho o kvapku viac (Pariz, Lisabon, Stockholm).
Som si isty, ze sa do casoveho sklzu chtiac nechtiac dostanem, ze naklady na trip su tak 50-80tis, ze by bolo idealne najst partaka aspon na niektore casti cesty, nicmenej vsetko je to zatial len v ramci uvazovania a ja potrebujem aj vasu pomoc v planovani.