ok,zítra v 10.10hod. vyjíždíme s Danou od benzíky Jihotrans u Otylky GPS 49.0012600°N, 14.4842533°E TAK ZATÍM ČUS
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Cesta bola nadherna, aj sme zmokli, aj sme si vybrali v dubnanoch (CZ) objednavku z eshopu aj sme mali technicky problem v znojme... ( docasne opravene) snad sa nam s pepem podari zajtra vyriesit tesnenie este pred vyjazdom a nohavice uschnu..
V loni jsem se zúčastnil poprvé této akce a byl jsem velice spokojený a těšil jsem se na letošní pokračování. Bohužel musím zítra jít do práce. Takže všem účastníkům přeji ať vám vyjde počasí, ať nemáte žádné problémy a ve zdraví se vrátíte všichni dmů. Třeba příště to vyjde.
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Dnes to nedam Podle meteoradaru bych jel v desti cast cesty tam a vetsinu zpet a poteseni z jizdy by slo do haje. Uznavam vsechny skalni, ale nepatrim mezi ne... tak snad se Vam vsechny destiky vyhnou a budete mit super den