Přátelé a kamarádi.
Těžko se mi opisuje jak moc rád jsem, že jste všichni dorazili. Bylo to tu přede mnou zmíněno několikrát a já to musím ještě jednou vypíchnout. Jsem rád, že jsem sobotní odpoledne i večer strávil s NORMÁLNÍMA lidma. Jasně že jsme umyli pár prdelí těm co nedorazili a nikdy nedorazí a řádně prodiskutovali zapálené majitele čínských skútrů
Na konec jsme se všichni jednomyslně shodli na pohnůtkách, které nás vedou k odmítání čínské skútrprovenience
Hlavně jsem, ale mohl všem předvést, jak těžký život zahradník má a všichni si to rádi vyzkoušeli. Neboť řídit sekačku a v jedné ruce držet mrkev není žádná legrace
Všem přítomným se kterými jsem stihl mluvit jsem prozradil i oblast kam nás zavede příští skútrexpedice, i když těžko říct kolik skútrů mimo našeho tam skutečně vyrazí
Na to ale založím jiné vlákno. Peněz se vybralo opravdu dost a můžeme tedy obdarovat dětský domov 1500,- Kč. Bylo to první setkání u nás, které jsem si mohl konečně užít skoro na plno. Děkuji hlavně Tomášovi@125 za klasicky orgastický kulinářský zážitek a Zbyňákovi s Dándím za nečekané věnování cen do naší dovednostní soutěže. To s křížením termínů se srazem Majesty klubu mě mrzí úplně stejně jako Trabuka a příště rozdělíme termíny nebo naopak třeba spojíme akce. Co vy na to Majesťáci??? Co se týče majitelů Atlanticů, tak zvedám varovný prst a uděluji varování. Příště očekávám větší účast, jelikož nehodlám od NĚKTERÝCH jedinců poslouchat vtipné narážky na naše nízké počty
Závěrem bych rád dodal, že by ze strany široké veřejnosti bylo rozumné, vyhýbat se veřejným komunikacím v době služeb strýce Mojdy. Jeho komentář:" když se trefím autobusem do garáže, co bych to nedal se sekačkou", byl pustým vychloubáním. V nebezpečí byla nejen garáž, ale i přítomní diváci
Skútrům zdar.