Jen tiše závidím ... Tak kluci šťastnou cestu, hlavně opatrně ať se všichni ve zdraví vrátíte A nezapomeňte na kvalitní report pro nás, co jsme nemohli jet
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
už jsem taky home po sprše a dam si cabernet, pivo pak ,bylo zase opět fajn jak vždy najezd 342 km průměr 56 km/h na čistý čas v sedle 5:56 fotky dam zitra a fery do Jasenky jedůůů někoho musíme ještě naladit na naší krevní skupinu
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám 05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl
už jsem doma, vzal jsem to přes mycí box (sprchu) a teď už je mi fajn. Pivínko se chladí v lednici a čeká na mne. Ještě prosím pozůstalé o minutu ticha za můj kufr coocase. Budiž mu země na slovači lehká.
Tak se budu těšit na další super projížďku a zase někdy příště čau.
No kluci, koukám dneska v těch tropech to musel být masakr. Nevím co je horší, jestli zmoknout zvrchu - jak minule, a nebo zevnitř - ve vlastní šťávě tak doufám že bude nějaký report z akce
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Zalezi od oblecenia Ja som sa dnes nepotil ani v letnej bunde (v zapnutej a utiahnute rukavy), letnych rukaviciach a ani v prilbe. Pod prilbou nosim funkcnu satku, na sebe mam termo pradlo (trenky a triko), ponozky a goratex tenisky, jedine co som mal dolu su dlhsie kratase pod kolena (nemam zatial gate).
Potvrzuji, výlet dobrý, až na dušení ,,hovězího" ve vlastní šťávě . Asi odpojím ten teploměr v budíkách, když nebudu vědět kolik je stupňů určitě se pojede líp . Najeto 334 km spotřebu nevím, ještě jsem netankoval. Jo a pár fotek je ve fotogalerii
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne. Mark Twain
pro pavlis ty jo do pr..le, pěkně dráždíš, no to je nádhera, teď je mi líto ještě víc že jsem nemohl jet s vama, to jestli ste jezdili po takových krásách, to muselo být paráda. Doufám že tu trasu zopáknete, až budu mít Agilitku v pořádku ... nádhera, to by bylo videjko ...