OK Rychlosti se snažíme dodržovat, policajti na SK jsou extra aktivní, to už jsem měl tu čest zažít
ale to popisuji ve svém deníku.
V Žilině nebudem tankovat, tam budem asi rozmrzat z Bumbálky
tankovat plánuji až v Ružomberku.
Co se týče paliva, tak mé Agilitce je to celkem jedno, pokud netankuji vyloženě nějaký šmejd, tak to jede i žere porád stějně to už mám odzkoušené, akorát za ty tzv. prémiovky vyhazuji více peněz, ale té muziky je nepoměrně málo
U stříkaček je možná ten rozdíl znatelnější.
Jinak dík za přání a třeba někdy příště na jiné akci. V každém případě se pak mrkni na report - odkazy viz můj podpis
7.9. edit:Nazdárek všem. Tak hlásím šťastný návrat bez karambolu z naprosto luxusního výletu. Dnes se mi splnilo tajné přání - výlet na skútru na Štrbské Pleso, povedlo se
Cesta parádní, počasí také, no a Štrbské Pleso jak vymalované, prostě nádhera. Jsem rád, že jsem tento dlouhý výlet stihl ještě před zimou, přes zimu si budu mít alespoň co připomínat
Jeli jsme nakonec 3: 2 skútry a 1 motorka, celkem jsem najel rekordních 485km, natočeno spousty materiálu, i spousta fotek, tak se můžete těšit na obsáhlý report, který naleznete jako vždy na mém profilu motorkari.cz a na Facebooku (odkazy viz v podpisu). Bude to pár dní trvat, je toho hodně, ale snad to bude stát za to.
Dneska jsem také poprvé naostro nasadil kamerku Actionpro X7, tak jsem poprvé zkoušel natáčet na výletě i za jízdy, tak se v reportu zmíním i o svých zkušenostech a poznatcích s kamerou, a snad budou použitelné i nějaké záběry do videa
Tak se tu zatím mějte, mažu se posilnit, a pak honem na kutě, chvilku zdřímnout a zítra hurá do práce