Nazdárek. všem. Tak hlásím šťastný návrat z naprosto luxusního výletu, mohu ho zodpovědně označit 5 hězdičkový z pěti možných
, myslím, že tohle byla 10-ti násobná náplast za ten včerejšek a za nepovedený první výlet na Rožnovsko (oba výlety zkažené kvůli lijákům, ale to popisuji jinde ...)
Takže jen v rychlosti. Mé dojmy jsou naprosto úžasné, jsem naprosto nadšen !!
Luxusní počasí, silnice v pohodě, Agilitka i po opravě šlapala jak hodinky, no prostě nevím, jestli ještě vůbec budu mít šanci něco tak luxusního zažít
Najel jsem celkem asi 420km, jeli jsme nakonec jen dva, takže kdo jste nejeli, máte smůlu, přišli jste o hodně
Jel se mnou ještě mepa, doufám, že jsem ho moc nebrzdil
, mě se s ním ale jelo opravdu skvěle, výborný jezdec
Také jsem ho chudáka zneužil při fotografování a natáčení, poněvadž logicky kde se nachomýtnu já, tam je kamera i foťák, to je prostě tutovka
Takže se opět můžete těšit na obsáhlou esej
z výletu, která bude plná dojmů a zážitků. Mám nafoceno mrtě fotek a také celkem dost videa, taky jsem byl ověšený jak vánoční stromek
Ale prostě já su toho názoru, že když někam jedu, tak chci mít na to hezkou památku, tak proto vše důsledně dokumentuji. Někdo možná jezdí jen bezcílně prostě jen tak, aby pak ukazoval "svaly", kolik tisíc km nakroutil, ale za tím dotyčným pak moc vidět není ... ale to je fuk, každý to máme jinak no, hlavně že jsme všichni spokojeni
pro BrAtKoZbytečně tady šíříš poplašné zprávy. Jeli jsme v podstatě trasu jak jsem naplánoval a vše naprosto v pohodě, cesta naprosto super, možná nějaké kratičké úseky, ale o tom se zmíním v článku. Rozhodně čím tu strašíš se nekonalo, a pokud ano, tak to nebylo nic, co by se nedalo zvládnout.
Pro mě je naopak podstatný cíl, tedy nebudu jezdit tisíce km jen tak, to je fakt o ničem, mrhání peněz i času. Já raději si zvolím cíl nebo více cílů na trase pokud je čas a řádně si to vychutnám. Takže já to beru spíše naopak - na cestě trávit méně času, a více pak na daném místě, a to se mi celkem dneska naplnilo
pro amaize,Jak říkám, každý to ježdění vnímáme asi trochu jinak. Pro mě je podstatný cíl, (a to nejen u ježdění). A mohu ti říct, že se to u mě jen těžko změní, protože už teď plánuji dosažení další mety - cíle
pro peezee,Tak v SZ jsem to nikomu nerozesílal, a komu? Nevím, kdo by jel, proto jsem založil nové téma. Jako pokud bys chtěl se mnou jezdívat, tak ti mohu poslat osobně příště SZ s pozvánkou. Je fakt, že tohle jsem společně s mepou naplánoval dost narychlo, byla to taková reakce na to, že jsme kvůli špatnému počasí nejeli do Jasenie v sobotu. Nicméně na Slovensko se chci vydat letos ještě jednou, mám už i vybraný cíl, tak pokud bude někdo mít zájem sdílet mou filozofii výletů, tak se mi klidně může přihlásit, můžeme se domlouvat na konkrétních lokalitách.
Takže z mé strany zatím vše, jdu se konečně najest a odpočívat. Pokud někoho bude zajímat reportáž z tohoto výletu, tak vše -
článek, video a foto - budu publikovat ve svém
deníku na motorkáři.cz - tak doporučuji sledovat mé stránky.
Kompletní fotogalerie bude na mém
facebooku, tak opět doporučuji sdílet stránku, ať ste v obraze
Samostatné vlákno asi tu nebudu zakládat.
Tak zatím čus