Kluci, já se na tu vyjížďku fakt těšil, byla to moje první organizovaná (sice trochu chaoticky
) akce, ale s tím deštěm se to podělalo. Mrzí mě, že jsem musel vzdát, ale já jednak nemám nepromok výbavu, na takové slejváky prostě můj skafandr není, no a taky jsem měl strach o kameru, kdyby se do ni dostala voda, tak by bylo po srandě ...
Jsem se těšil, že zdokumentuji celý výlet no a dopadlo to blbě ...
Jak jsme se na té Bumbálce rozdělili, tak jen co jsem odbočil na křižovatce doleva směr Horní Bečva, tak mě chytl takový slejvák, že už jsem toho měl plné kecky. Naštěstí tam kousek byla bouda na odpadky nebo přesněji to byla asi zastávka, ale posloužila na páchnoucí odpadky, nicméně vlítl jsem tam i se skútrem a čekal asi 10-15 min než to přešlo. Valilo jak sviňa. Taky jsem to natočil, opravdu romantika jak cip ...
No pak to popřestalo, tak jsem popojel, chvílema ještě sprchlo, nicméně, sjel jsem kopec, od Horní Bečvy jasno, já myslel že mě je.ne, nadával jsem jak turek, proč tak hezky nebylo i nahoře na Bumbálce. No a od Rožnova jsem začal být mokrý i z druhé strany - to z šíleného pekla, které v údolí panovalo
Prostě jak jiný svět. Přijel jsem dom, tady všichni skuhrají na sucho a vedro, a já byl jednak promočen ze slejváků a pak propocen z vedra v údolí ...
no tak se mi ta první akce nějak nepovedla dle mých představ, škoda, zdálo se , že to bude fajn, ale to pršení ...
Taky mi déšť asi definitivně zničil folii proti mlžení, co mám nalepenou na plexi na helmě, prostě dostala se tam voda a je to v háji, tak můžu šetřit a koupit novou no ... Bude to na fotkách i videu.
Tak se zatím mějte, jak bude čas, tak to zpracuji. Teď ještě dodělávám jiný report, je toho hodně no.