Děkuji.....tak se tam uvidíme.....aspon udělám pořadný test MP3trojky......Včera mi vyměnili olej za 1500 kč ...tak pry už mužu jezdit normálně....tak slava
Pro ty, co se nemohli zúčastnit , nebo pro ty, co se zúčastnili, ale třeba tu najdou fotku někoho nebo něčeho, co sami nemají. Počasí vyšlo bezva, lidí hafo, príma.
P.S. Cestou zpět jsem 3x pořádně zmokl. Na Prostřední Bečvě, na Bílé a u Šancí.... Takže cesta zpět opatrně, opatrně, na Bílé nebylo chvílemi vidět na víc jak 20 metrů.
to Pbm2 , no mne se zdálo,že jsi odjel dřív,my jeli z konečné až v 18:00 a skapkama,ale na Frenštát a Frýdlant a z Frýdku normálně , chtěl jsem s tebou dát řeč , dokonce jsme spolu chvíli jeli vedle sebe ,ale pak už sem tě nenašel sraz se určitě vydařil co se do počtu skůtrů týče , vlastně i jiných moto , díky organizátorovi a valachům
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám 05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Rád bych tohle cestou poděkoval pořadatelům za skvělou akci.
Jen pro zmínku, myslím, že by si někteří měli připomenout, že jezdci v koloně vytvoří dvouřadou formaci s uspořádáním cik –cak.... (ale to je zcela jiná kapitola). Díky za pěknou sobotu
Naposledy upravil KYBLOS dne 09 čer 2013, 17:31, celkově upraveno 1
Důvod:Přesunuto do správného topicu
To, že mi né vždy všechno dojde, není chyba České pošty...
Já také dík pořádajícím za pěknou akci. Správná jizda v koloně bude chtít větší osvětu,ale zase taková hrůza to nebyla. Na cestě domů jsme krááásně zmokli
Naposledy upravil Rosi45 dne 09 čer 2013, 22:57, celkově upraveno 2
Také chci poděkovat pořadatelům, kteří asi prožili pozitívní šok z plného Masarykova náměstí a všem, kteří přijeli naplnit odvážně zvolený název srazu za příjemně prožitý den " mezi svými " a spoustu zážitků
Akce super,rozmanitost trasy,celkem ohleduplnost při jízdě v koloně, dal se zapít smrad z dvoutaktních motorů.Akce se může opakovat i vícekrát doroka! S pozdravem všem zúčastněným Radomír
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.