Takže znovu:
Zdar PCX-káři, začíná se tady dost intenzivně řešit sraz. Za mě je to vcelku fuk, dojedu kamkoli, ale je mi jasný, že někdo, kdo je z Varů nepojede až do Zlína. Na druhou stranu kdybych byl od Zlína a měl tam jet ještě na sraz, tak by mě to asi taky nebavilo. Chceme se přece trochu projet, ne?
Koukám tedy na mapu ČR a přemýšlím, aby se nás sjelo co nejvíc. Mohlo by to bejt super, protože co matně vím, takový značkový srazy dělaj pouze HD, Jawa, Vespa možná Gold wing, možná jsem na někoho zapomněl, ale to je fuk jde o PCX. Tak teda koukám na tu mapu a co třeba někde kemp kolem Sázavy. Je to poměrně v centru ČR, je tam krásně a dá se tam určitě pěkně pojezdit. Rozviňte diskuzi jestli to je blbost nebo ne. Chápu, že na Moravě je početná větev, takže to třeba fakt bude lepší tam???? Jo a asi tuhle diskuzi bude lepší hodit na vlákno sraz PCX i když tohle bude asi zajímat většinu přátel hubených kol.
Konstruktivně - je třeba dostatečně dopředu určit datum ( jinak to budeme šoupat sem a tam ) a vybrat lokalitu. Navrhuju, aby každý kdo chce jet napsal: Jedu, cca datum, priorita místa ( např. město, kraj nebo celá ČR - chápete ). Pokusím se to zapisovat a nakonec třeba k 10. 3. 2013 to zhodnotíme.
Tak za mě - taky PCX
Jedu - začátek června to znamená 31.5. - 2. 6. ( 14 dní před skůtršňůrou, aby jsme to tam mohli zhodnotit ) - celá ČR.
Koukám hledám. Co třeba tady, je to teda o kus dál než jsem psal, ale mohlo by to bejt super.
http://www.veteransalon.cz/