No tak určitě...!
Ubytování by mělo být v pohodě, zatím ještě nenaplňujeme kapacitu i když je nás již ke 30-ti. Samozřejmě pro organizaci je lepší závazná přihláška, je to fér i vůči ostatním, protože dokážeme lépe rozpočítat náklady, víme co si můžeme dovolit a co by to každého mohlo stát. Například... když nás bude tolik, tak je nutný zorganizovat pití, to prase, ale i tu hudbu. Když přijedeš na blind tedy otočku tedy bez noclehu může tě to stát třeba jenom kilo za prase , ale je možný že se na tebe nedostane jak prase tak nocleh. Nechám to na tobě, lepší samozřejmě rozhodnout dopředu. Třeba já jsem taky neustále zapikanej, ale tohle prostě ne. Mám to fix stejně jako Skůtršnůru a prostě jedu.
PS: nikdo z nás na tom jistě nechce vydělávat, chceme se prostě sejít. Pravděpodobně to dopadne tak, že kompletní náklady se rozdělí mezi fix registrované a náhodně přijíždějící něco zaplatí na režií popřípadě prase a hudbu, které již budou uhrazené od registrovaných účastníků. Tyto navíc získané finanční prostředky budou použity na organizaci dalšího ročníku. Je to zatím můj neprojednanej názor, ale přijde mi to nejvíc fér.