od sigi » 04 čer 2013, 13:21
Tuner....pro mě je směrodatné,ci mi řekne majitel kempu a je to muj kamarad....tak ten nemá důvod mi něco namlouvat...když mi řekne že se mu to vyhnulo,tak to beru tak jak mi to řekl.On musí vědět jak na tom je....No a ještě k tomu jak pišeš,že ho živí vodacká sezona,tak hlavní zdroj jeho obživy jsou elektro-obchody co má,ne kemp,to je jeho koníček...ale zajisté ,že i nějaký ten zdroj příjmu i když ted asi těžko, nebot celý kemp musel předělavat a upravovat a dal do toho hodně ze svých uspor,a ted ještě povodeň,taky ho to bude něco stát,no snad se mu to vratí...
a jak píšeš....i my jsme mu minulý rok pomohli, a udělali cenu aby mohl kemp rozjet,nebot ho zdevastoval minulý najemce a on mám moc a moc děkoval,a hned že by chtěl abychom tam hrali za rok,ale už za normáolní cenu- nebot tam na nás přišlo docela hodně lidí,stahli jsme je z ostatních kempů a on z toho měl strašnou radost....a tak se zrodil nápad,že tam udělám sraz a on mi zase ihned vyšel vstříc tím,že nemusíte nic platit,( jen co vypijete a sníte) jinak vše zadarmo.. a ještě tam udělá tombolu....tak když to vyjde bude to dobrá akce.....