Večírek je úspěšně za námi a sluší se tedy poděkovat všem účastníkům, zejména pak vrchnímu gastroteroristovi a Chinologovi Tomášovi@125 za péči o naše žaludky a Zbyňákovi, který opět všechny překvapil a jednoho každého podaroval originálním vánočním dárkem. Děkujeme za skvěle strávený večer, noc i část ranních hodin
Dostavili se i hosté neohlášení a přesto vítaní jako například Pavel pořadatel Skútršňůr a majitel Adventure-bikeru. Trochu mě překvapuje a i mrzí, že letošní rok byl rokem kdy přibylo nejvíce skútristů v historii a přes to se žádná nová tvář na večírku neukázala
Celý večer jsme poctivě fotili a dnes jsem se tou horou fotek prokousal. V odkazu najdete video s kompilací některých vybraných fotografií. Pokud by někdo chtěl fotky samostatně dejte vědět, pověsím to na ulož.to. Na rajče to dávat nebudu, neb jsem přesvědčen, že to video je vševypovídající. Je tam několik záběrů, jak to vlastně doopravdy chodí v Majesty klubu, který je ve skutečnosti pouhou zástěrkou pro aktivity zcela jiného druhu než ježdění na skútrech a vyměňování si zkušeností s opravami a údržbou
Děkujeme ještě jednou všem a přejeme hezký zbytek roku, Křižíci.
https://vimeo.com/81930943