od malincik » 31 bře 2013, 14:28
Nevím co řešíte. Na třístovce se to dá zvládnout s přehledem. Dělal jsem před nehodou jednodenní výlety s dcerou, která jela na Runnerovi 180, a pokud nejedeš po dálnici, tak na obyčejných cestách máš dostatek výkonové rezervy, abys i při dodržení pravidel dosáhl solidního průměru. Kupříkladu: Olomouc - Vídeň okolo 500km, ráno v šest odjezd ve čtyři odpol. jsme doma, i s obědem, Olomouc - Krakov, ráno v šest odjezd -večer v šest doma i s prohlídkou hradu a obědem, cesta okolo Tater skoro 700 km v pět ráno odjezd večer v devět doma. Vyhýbáme se dálnicím, ale jinak valíme po jedničkách. A kolikrát jsme 100 km před barákem uvažovali, jestli ještě někam nezahnem. Pravda je, že nejsme kafíčkáři a kuřáci, co musí u každé pumpy zastavit (což mě vloni štvalo na krajských městech- že se víc stálo, než jelo). Proto mi nepřijde nijak extra bláznivý ani Mojdův nápad, jet 24 hod.
Renault Espace IV 2.0T pro rodinu, Gilera Nexus 500i.e. pro mne. Na fotovýlety přibaluji Pentax K-7 a plnou brašnu fotoharampádí.
Najeto: celkem dost, ročn tak 12-15 tis. na Nexusovi a tak 30-40 tis Espacem. Pěšky jen do hospody přes cestu:-)) na KOFOLU!