Tak už jsem dlouho nic nepřidal z mých výletů i když jsem toho už projel ...Tak zítra ve 12.00 hod odjíždíme já a muj kamarád puppy do Německa,vezmu ho do míst kde jsem bydlel 11 let,kde mám stále přátele a kde to perfektně znám.Je to jedno z nejkrásnějších míst kde jsem mohl být.Nádherné silnice které vedou podél řeky Mosely,vynikající víno a když znáte vinaře,a že jich tam znám... a berete to přímo ze sklípku pak je to ono.
Po nádhérném cestě vás doprovazí doslova hrad za hradem které se vyjimají na vzdálených kopcích,prostě je to jako v pohádce.Za svůj muzikantský život jsem procestoval skoro celou Evropu,ale tohle místo....je a bude stále na prvním místě.
Tady sem dám jen kousíček toho,jak to tam vypadá,ale neni nad to,když to tam znáte a víte přesně kam zajet,pak je to opravdu ono.Tak až se vrátíme dám report a dáme sem nějaké fotky a já udělám zase video.
No a tady je aspon kousíček toho,jak to tam vypadá,ale ve skutečnosti je to dalko daleko hezčí
a tohle videio je přímo z mého bydliště Seinheim,tak tam jsem bydlel,je vidět na videu,no a je zde vidět i kemp kde sem ubytujem,i když to možná dopadne tak,že budem bydlet u mých přátel....a odtud budu Zdenkovi ukazovat krásu Mosely..až do Lucemburska...