Tak jsem si prostudoval itinerář a zhodnotil své možnosti. Určitě bych s pelotonem odstartoval ze Strahova do Pardubic, nebo HK. V neděli bych se pak přidal opět asi v ČB, nebo Plzni a dotáhl to s Vámi.
No, Mojdo, klobouk dolů. Budu všem zůčastněným fandit. Já bych si na celou trasu netroufla, protože bych určitě po půlnoci v sedle usnula. Budu na vás společně s ostatníma kamarádama myslet, budeme mít akci s Maxikama v Baskydech. Bohužel se tyto akce kryjí.
Tak to je už spíš na jiné Fórum Budeš to muset přehodit na Motorkáře Kdo teď pojede první Minule jsi byl ideální vodič, tak krásně si se loudal a tak nikdo nezaostával. Poslední dotaz: Příští rok se to jede na SUPERSPORTECH Já jen aby jsme se stihli pochystat
Dík. Přiznám, že jsem tě neviděl. Tak příště budu víc koukat , ale nic to nemění na tom, že jestli bude takhle Mojda posilovat, nebudeme příští rok stíhat
Akorát jsem si myslel, ze všichni pojedeme na skutrech, to abych si vzal taky něco jiného, co mi stojí v garáži. Kromě piaggio x9 tam je ještě honda transalp 700. Tak a dame diskusi na motorkare. Ujasnete si, s čím pojedem.