No že ta akce není zrovna žádný extrabuřt a že jde o ciferák, to je snad jasný.
Zas na druhou stranu je o čem vyprávět vnoučatům a v hospodě (nejlépe vnoučatům v hospodě).
To je smysl akce.
Mám pocit, že už loni jsme Ti, Mojdo, zkrácení času na polovinu rozmlouvali. Musel bych se mrknout do diskuse a na to jsem dost línej.
ALE! Ale ten poraženeckej tón, ten mi k Tobě, Mojdo, nesedí. To jsi asi nepsal TY!
Vzmuž se! Dost lidí Tě tady podporuje (zajímalo by mě, kolik z nich Ti bude případně přispívat na invalidní důchod a kolik bude jen tak dál v hospodě vnoučatům vyprávět: "Znal jsem jednou jednoho magora...").
Přemlouvat Tě, abys to udělal nebudu, takovej blbec nejsem. Zvláště pokud sám prohlašuju, že do toho nejdu, jen částečně.
Přesto v mých očích zůstanou hrdinové, kteří to sjedou za dva dny, za tři dny, za čtyři dny. Vím o čem je řeč.
Chápu pohnutku každého, že chce zkusit zda to jde, tak ať to zkusí. A když v půlce řekne, že na to s**e, protože to byl blbej nápad, nevadí.
Tož tak.
P.S.: Ale fakt Mojdo, těch 24 hodin je už vážně dost vo držku...
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350