Ciao vespolek Každý rok touhle dobou, kdy už ježdění přestává být zábava a blíží se zazimování, začínám listovat atlasem a prohledávat zprávy z cest, abych dostal inspiraci pro příští rok. Kdo jste na tom stejně, taky jezdíte raději ve skupině než sami a uvažujete o nějakém zahraničním výletu na cca 10 - 14 dní, napište at se zkoordinujeme
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Tak u mě je to jasné kam vyrazím příští rok a tady mám další tip kam bych vyrazil. Byl jste nědo z vás v zabavním parku zažít trocha toho adrenalinu?? Tak víte o čem ted píšu. Když jsem ještě bydlel v Německu tak muj nejčastěji navštěvovaný park byl "Phantasialand" ale ted bych se vydal do Europaparku: A co že tam je???? třeba nejvyšší dráha v Evropě kde vás mrazí jen při pohledu natož si tam sednout,ale i pro ty ,kteří nemusí tento adrenalin jsou tam atrakce pohodove a velmi příjemné.Mraky restaurací ve stylu....třeba Francie,Mexiko, a pod...Přátelé,tohle opravdu neni matějská ale nařez.No a jak to funguje,zaplatíte u vstupu 33 euro a máte všechny atrakce potom gratis,můžete si jezdit hodiny třeba jen na jedne atrakci když vás to bude bavit.. Tak co říkáte,udělat v bandě zajezd.....no...zase vás navnadím nějakým tím videem....
Od Poděbrad pohodovou cestou skoro bez dalnic..... 518 km ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EuropaPark lze právem považovat za nejkrásnější zábavní park v Německu. Je rozčleněn do 15ti tématických částí, které odpovídají jednotlivým evropským státům. V každé části najdete architekturu, gastronomii a kulturu, která je typická pro příslušný stát (například Řecko, Francie, skandinávské státy atd.). Areál parku o celkové rozloze 70 hektarů vám nabídne přes 100 různých atrakcí, show, představení a muzikálů. Přijdou si zde na své jak milovníci adrenalinu, tak i Ti, kteří adrenalinu příliš neholdují a dávají přednost „klidnější“ zábavě.
Největším lákadlem tohoto zábavního parku je nejvyšší horská dráha v Evropě Silver Star, která měří 73 metrů. Dále Vás určitě zaujme kombinace horské a vodní dráhy Poseidon a Atlantica Supersplash. Kdo se rád projíždí ve tmě, tak si nenechá ujít horskou dráhu v úplné tmě Eurosat. Horská dráha Euromir vám nabídne otáčející se vozíky.
Obrovské a neuvěřitelné kulturní zážitky si také přinesete z různých představení a show, které najdete v následujících částech parku: Arena Show • Globe Show • Varieté Show • Ledová Show • Dětský muzikál • Euromaus Show. Zažijete prvotřídní umělce, kouzelné kostýmy, tanečníky, kteří Vás zapojí do děje.
Celý areál je možno objet vlakem, takže za jediný den můžete stihnout cestu od Severního mysu až po Andalusii.
Lokalita: Park se nachází poblíž města Freiburg což je blízko hranic s Francií a Švýcarskem.
No opravdu,tohle je super park,myslím že by to stálo za návštěvu a pořadně si to užít.Phantasialand je u města Brum u Kolina nad Rynem,což je daleko.....tohle je bliž... a tento park je ještě větší....
Tak to naplanujem.....a příští rok vyrazíme...čím víc nás pojede,tím větší bude sranda....ale nevím jestli dám tu horskou dráhu.....mráz mě běha po zadech jen se na ni kouknu.....brrrr
Ok. Do toho parku bych jel urcite a i na GG bych se jel podivat. Jinak na pristi rok mam v planu koupit pcx 150 vzit si tak cca 3 tydny dovoleny a jet po hlavnich mestech zapadni evropy, takze od nas az do Lisabonu a zpet pres Londyn a Pariz podle map necelych 9tis. km. Ale pokud dodelam bakalare z kterym se trapim 5 let takze takova odmena.
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.