šnek píše:A ještě jeden cestovatelský cíl by mne zajímal - Slovensko . Projet Tatry až k Dukle a zpátky spodem při maďarské hranici (nebo možná přes Nízké Tatry) . Myslíte si, že se tam dá najít nějaký koukatelný okruh?
Ahoj Šneku.V loni jsme byli na Slovensku,Nízké a Vysoké Tatry.Bylo to moc fajn.Jeli jsme spodem přes jižní Moravu na přechod Makov a dál L.Mykuláš a pak na Jasnou.Tam jsme měli ubytko.Na koukání je tam toho dost(záleží co tě zajímá).Nám se tam líbylo moc.Byli jsme tam celí týden.Gastro výborný ubytko také,ceny příznivé až nás to překvapilo.Letos jedeme do Beskyd.Přímo do Ostravice.Tam máme ubytko a odtud výlety po okolí.Je tam toho na koukání dost.Odjezd je 10.8.2013.Je to opět na celí týden.Takže velká kochačka.Ahoj Mihery.
bikerxx píše:Ahoj,
doporučte nějakou dobrou knížku nebo průvodce na výlety po ČR.
Vím, že se dá googlit nebo zajít do knihy, ale proč nepožádat o radu zkušenější
Díky,
Olda
Ahoj Oldo.Bezva kniha na výlety je Cestovní kniha,dá se koupit v knihkupectví.Jsou u toho i volné vstupenky do různých hradů a zámků.Už jsme podle ní viděli hezkých pár koutů v ČR kam bych normálně nejel.Tak Ahoj Mihery.
sigi píše:Pojdme oživit tohle vlákno,pro mě je to daleko přínosnější než volby prezidenta, a dejte sem návrhy kam se chcete podívat.Já osobně bych chtěl projet beskydy,tam to moc neznám a uvítal bych průvodce....
Ahoj,v Beskydech jme byli už po třetí a letos jedeme znovu.Jedeme na celí týden do Ostravice.Tam máme ubytko a odtud na výlety.Každý den někam jinam.Po okolí jsou zajímavá místa.Ahoj Mihery.