od sigi » 28 led 2013, 01:47
Poslouchej ty uličníku.....ty nám tady budeš říkat že jsme chytrolini jo??? Já neříkám,že Rumunsko není krásná země,je nádherná,ale pouze v turistických centrech....jakmile zajedeš někam dál,čekají tě koňské povozy na silnicích,chatrče,bída a pod...Tam už se může stát ledacos....když tam člověk zabloudí,ale pokavad se budeš pohybovat jen v turistických místech,mělo by to být v pohodě.Ale to neznamená!!!!! že je to tam bezpečné třeba jako v Německu nebo v těchto podobných zemích.Je pravda,že jsem tam byl když ty jsi ještě nebyl na světě,ale spousta mých přátel tam jezdí a tak se ledacos dozvím....to je vše....Já jsem taky procestoval kus světa....skoro celou Evropu,potom Mexiko,Irsko,Dominiku,Maledivy a další....tak mohu trochu srovnávat....kde co a jak....ale je pravda,že info o Rumunsku mám jen od svých přátel,nebot tam se vážně nechystám....
Tak a z jiného soudku....chlape jeden..na to že ti je 20 let píšeš strašně,já neříkám,že to člověku neulítne, ale napsat slišel s měkkým i a nebo hystorie místo historie.....to už je i na mě silné kafe. Měl bys trochu pocvičit češtinu,a nebo to piš ve wordu a nastav si tam pravopis.. a jen to sem kopíruj a ..pak to bude Ok....