Super, konečně potřebné info Dotaz ke všem, kdo uvažují o účasti na téhle akcičce - sjedeme se na nějakém místě a na náměstí přijedeme společně nebo se tam budeme hledat? A co Křivonoska - pojede se někdo podívat na start jako loni a odtud do Milevska?
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Já bych se setkal na Křivonosce. Mně se to líbilo a navíc ta cesta pak do Milevska byla pěkná vyjížďka. Dali bysme si v Týně oběd (na nábřeží, kde bylo plno motorek ) a pak do Milevska na požehnání. Značím si datum a zítra dám požadavek na volno
Pro hromadný odjezd z ČB navrhuji sraz v 9:30 na pumpě OMV naproti Tescu. Odjezd směr Křivonoska v 9:45, abychom tam tak okolo 10 byli - snad bude ještě kde zaparkovat. Další časový plán bych řešil dle aktuální situace s tím, že v Milevsku by bylo dobré být nejpozději ve 12:45 (a počítat s tím, že bude zase nouze o místo na zaparkování) - ve 13 už začne vlastní mše v kostele
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Loni jsem byl na Křivonosce uvnitř (strašně, ale strašně lidí, že nebylo možné vystavené modely v klidu prohlídnout), ale vlastně se mi líbil nejvíc jen ten start. Abych řekl pravdu, tak mě nejvíc ze všeho braly mladý slečny s těma starejma vehyklama, kde se musí hejbat s tisíci pákami, aby se to vůbec rozjelo a ony to zvládaly s naprostou bravurou-respekt! Jak jsem psal, desátá je akorát a vyhovuje
Tak vše jinak než jsem psal včera... Dnes jsem se dozvěděl, že 4.+5.5. mám pohotovost a přehození je tak komplikované (přesunout 4 další lidi, ještě k tomu je sladit profesně,..), že to ani nezkouším. Ale doufám, že bude klid, budu na telefonu a před Milevskem na Křivonosku dorazím... Když ne, tak mám smůlu...