Sraz všech skútrů - 21.04 2013 neděle
Tak přátelé začiná pomalu jaro a je třeba naplanovat nějakou vyjiždku.To bych nebyl já kdybych neměl již ted pár krásných vyjižděk připravených.První ročník bude Českým rájem křížem krážem a bude se konat v neděli 21.04 2013.
Co na vás čeká a co vás nemine.....
Tak kam že vás to vezmu??? První zastávka bude v malé vesničce Vesec u Sobotky kde se natáčel film....??? No??? nevíte? tak se jukněte na video,tam ho uvidíte....dále budeme pokračovat dál až k hradu Kost kde si dáme pauzu,buřta nebo něco malého,kdo bude chtít jít na hrad...muže....Další cesta nás povede nádhernou krajinou ve stínu skal kolem rybníka kde se učil malý Tomáš Holý lézt na skálu ve filmu Jak vytrhnout verlibě stoličku,dále budeme pokračovat až k hospodě kde byla filmová zkratka kde si Tomáš se svým filmovým otcem Františkem Němcem zkracovali cestu do vesnice,až se dostaneme k zámku Hrubá skála.
Zde si dáme oběd a potom zajdem na vyhlidku....kde je nádherný výhled do kraje.No a jedem dál cestou necestou aý na hrad Trosky.I tady kdo bude chtít zajít na hrad muže,uděláme zde společné foto a pojedem na zámek Detenice kde si v místní hospodě dáme kafe pokecáme,zhodnotíme výlet a potom už směr Poděbrady a následné rozloučení.
Sraz je v areálu bývalých ČSAD u závor na koutecké,kde je benzinová pumpa a možnost natankování v Poděbradech.
SRAZ JE V 10:30 HOD - DODRŽTE TO PROSÍM!!!!!
Odjez bude v 11.00 hod abychom vše v pohodě stihli.Já už na vás budu čekat od pul 11.
Pozor - souřadnice srazu - bývale ČSAD Poděbrady na koutecké . 50°9'7.580"N, 15°7'8.623"E
mapa srazu přijez od Prahy směr náměstí a pak Husova ulice a -ulice Mánesova - odkaz na mapu: http://www.mapy.cz/s/6L5M
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naplánoval jsem trasu aby vedla skrz vesnice kde je malý provoz aut....
Trasa povede z Poděbrad směr vesnice - Kouty ,Činěves,Dymokury,Roždalovice,Libán, Staré Hrady,Střevač tam budeme uhybat směr Batín,Rakov a Sobotka......dále se pojede na hrad Kost z hradu na další hrad Hrubá skála,potom pojedem na oběd kde bude pokec... atd......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak kdo by chtěl jet se mnou dejte mi tu vědět.....
Byl bych rád kdyby jeli i kluci na 50sátkách,cestovní rychlost bych upravil na 60km/h pokavad nikdo nepojede a všichni budou mít 125 tak bude cestovní rychlost 80km/h ( Podle tachometru)
Prosím všechny přítomné,kteří jsou zaregistrováni a naposlední chvíli nepojedou,napište mi to,musím okamžitě redukovat jídlo v restauraci a také abych na vás nečekal.Jinak vás taktéž prosím,zkuste přijet dříve,víc toho stihnem.Já si vám podle seznamu všechny odškrtnu a vyrazíme....vstříc novým zážitkům...... a ne že mě potom pomluvíte...bando jedna.....
Dále,je jen pro nás zamluvena restaurace na statku kde budeme jen my,parkování přímo na pozemku za branou která se zavře,takže mužete byt klidní.Vše jsem zařidil.
Muj tel v případě že by se někdo opozdil a nebo naopak se chtěl zeptat kde se kolona právě nachází
Muj mobil: 736 646 777
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Komunikace: Jak již ted víte....vše uplně vše dělám sám a tak bych uvítal od těch zkušených trocha té pomoci.Jestli někdo z vás má intercom F5 ,potřeboval bych někoho kdo by mi uzavřel řadu.... a informoval mě....pokavad nemáte F5 a máte vysilačkku "Tribe" která se dá propojit vem te ji,pro mě to bude velká pomoc....
děkuji moc
Připravil jsem pro vás i video z cesty kde se mužete podivat na část výletu....Tak těším se na vás....
Podivej se na video
http://www.youtube.com/watch?v=_gs_NtEg ... e=youtu.be
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže učastnící zájezdu......
Sigi - řízek
Marty108 - řízek
puppy - řízek
Pavel - guláš se šesti
takypcx - ?
mamaha - gulaš
kolsa - guláš
Dom999 - řzek
nem.pe - rizek
eucomis . guláš
kamčák - guláš