23 dub 2013, 10:05
Mě zaujalo, jakou pozornost u fotografů na parkovišti na Hrubé Skále sklidilo rudé F 458 Italia
Ale i ostatní fotky se mi líbí
23 dub 2013, 10:28
A ne jenom to ferrari, ale i její část posádky
23 dub 2013, 11:04
Myslel si tu kostru ??
No každý máme jiný vkus, ale u téhle bych měl strach, že se ve větru přelomí na tři půlky
To F-ko je z Liberce. Majitel, jak je zřejmé, je finančně hoooodně za vodou
Samozřejmě prachy kazí charakter, takže mu je nikdo nezávidí
Omlouvám se, mimo téma..
24 dub 2013, 08:34
vena307 píše:... i její část posádky
A fotky jsou kde
24 dub 2013, 09:12
Fota jsou ve fotogalerii
24 dub 2013, 09:16
... myslím, že chtěl vidět tu kostru
myslím, že ji nikdo nefotil, nevyfotil páč to snad ani nešlo jak byla hubená, průsvitná
24 dub 2013, 09:38
Hold každý má jiný vkus
Lepší foto sem nenašel
DSC00577...jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
24 dub 2013, 10:18
já rád kostry... bejvalka měřila 160 a vážila 110 ... od tej doby radeji kostry
24 dub 2013, 10:57
Kost(ra) je to pěkná
Nedokážu si představit, že by se z F vyvalila 140 kg spolujezdkyně... Ferrari zdar a kostrám zvlášť!
24 dub 2013, 11:33
Zas taková kostra to není já bych věděl co sní
24 dub 2013, 12:18
Kluci nech te tuhle sekci pouze pro co byla stvořena....dik
24 dub 2013, 13:31
"Konec dobrý, všechno dobré”
Jen malá drobnost k nedělnímu výletu. Po návratu do Prahy jsem u auta, ani po prohledání všech kufrů, kapes a schránek nenašel klíče od auta (Renault karta). Někdě vypadla a mohlo to být kdykoli během dne. Nálada na nule. No nic, zajel jsem si skůtrem domů pro náhradní kartu a otrávený šel spát. Ráno volám do servisu jak a za kolik udělat náhradní. Tak jsem v tom za 5.000,- Kč.
Během dne prohlížím na webu fotky, až vidím fotku cedule s kontaktem na areál kde byl domluven oběd. (wictore velké díky) Zavolám a zeptám se, pro sichr. Následoval rozhovor s příjemnou slečnou o mém problému, odpověď byla stejně pozitivní “našli jsme, máme, hlídáme”.
Může být něco lepšího ? Debaty o ohnutém a drahém řízku jsou jen malichernost. Rád si udělám ještě jeden výlet na hezká místa a zavzpomínám si.
Všem díky a hodně štěstí
Jirka
24 dub 2013, 13:51
Tak to je moc příjemná zpráva.....Jirko,hlavně že se karta našla....kdyby jsi mě ale napsal,telefon bych ti dal....mám ho v moblilu....vždyt jsem tam byl asi 100x abych vše zajistil....
02 kvě 2013, 18:07
Tak vracet se k tomuto uspěšnému zajezdu už nebudu,akorát jsem udělal video,ale......jelikož mám něco s počitačem tak jakmile jsem to dal uložit v HD Kvalitě tak mi to napsalo že nemám pamět a konec....takže video je v hrozné kvalitě,ale když se na to podíváte tak mi to snad odpustíte a ja hned..jak koupím nový počitač tak ho předělám do super kvality....Musím i poděkovat brachovi,který nás natáčel během té jizdy a ta malá blondynka jak se tam mihne,je moje zlatá maminečka..... .......
Video je ve fotogalerii.
02 kvě 2013, 19:30
Pěkný -už chápu výraz malá akce s velkou účastí.Sigi gratuluji k pěkné organizaci vyletu.Vlákno jsem sledoval a pohrával si s myšlenkou, že se zúčastním snad příště.Ještě jednou moc velká gratulace!!!!