Kluci jak už jsem psal,vidím,že vám to jídlo porád leží v žaludku....
...je to asi tak,když si to sami zkusíte uspořádat nějakou velkou akci v turistickém prostředí,kde hospodští mají v letě jisté zisky,že najít hospodu kde by vám rezervovali místa neni jednoduché.To znamená že udělat takovou akci abyste byli spokojeni,nechat vás na párkách v rohliku jako oběd.No to by se vám asi nelibilo a ted,znovu,když jsem objel skoro všechny dostupné hospody tak mi bylo řečeno,že mi nic rezervovat nebudou že mají cyklisty a tím pádem jistý zisk,když bude volno přijedte...
Když jsem našel tuhle hospodu,i zde mi řekli že tam mají akci,ale po složení kauce 2000 kč mi to zarezervovali.Takže kdyby jste nepřijeli já jsem přišel o penize,ale risknul jsem to.Proto mi šef řekl,že udělá dvě jídla v této cenové relaci a ja vám to všem napsal,takže potom byly dvě možnosti.Nejíst a někde se nacpat parkem a nebo....si dát oběd a zaplatit hold víc penez za komfort,že mám skutra za vratama,hospoda je jen pro mě, a že takové penize nedávám každý den,ale udělal jsem si výlet a tak se hold jednou plácnu přes kapsu.Já už bych to tady líp neudělal,at je kritika a nebo neni....ale každý z vás věděl,kolik jídlo bude stát a měl volbu si jídlo neobjednávat....Je mi líto,že vás tohle tak zvaně trochu naštvalo,ale volbu jste měli.
Tak doufám,že už vám vytrávilo a vy si dáte někde gulášek za 80kč a bude dobře....ja se tímto omlouvám,ale jinak jsem to zařidit nemohl.