Tak přátelé,již se nám to bliží....a tady u nás v Poděbradech i přes hlašení počasí že bude dnes pršet ,leze ven sluníčko....a v neděli bude hezkých 15 stupnu......Takže počasí nám vyjde.Nezapomente všichni dorazit v pul 11 at mužeme v klidu vyrazit....
Tak salat nebude.....budou brambory....no zkus to uvidíme....nechal jsem udělat pár jídel na víc tak snad tam bude,jíž jsem to tam byl dnes nahlasit,....Tak pro všechny ještě NEZAPOMENOUT SRAZ JE V PODĚBRADECH -21.04 2013 - NEDĚLE - V 10:30 HOD
SIGI musím se z nedělního výletu omluvit , snad příště. Já jsem hned psal že nevím na 100% jestli pojedu, takže ten guláš co jsi mi tam napsal snad někdo sní. Přišel jsem teď z práce tak jsem se nemohl ozvat dřív.
zdárec chlapi. tak si tak říkám že bych jel taky ale koukal jsem že jedou samé 125 a více,. tak to stou svojí 50 asi nemám nárok co?,nebo jedou i nejaké 50cm
bylo jawa javeta , kentoya twinshot. Sym orbit50 velká spokojenost, Ted mám Hondu SH125
Tak 50ccm mužou jet snámi....mělo by ti to jet aspon 60km /h....a to ti asi jede takže pojed s námi,za další do Sobotky na náměstí nepojedem,je to tam malé a blbě se mi tam bude točit 40 skutru,takže počkej u Spořitelny a kluci ti udělají místo a zařadíš se mezi nás a tam budem uhybat na Kost....
To Venda děkuji za zpravu a někdy příště ti to vyjde.... Tak nezapomenout SRAZ 10:30 HOD V PODĚBRADECH PODLE SOUŘADNIC
Je snad zlomková naděje, že bych přeci jen mohl dorazit. Avšak, pokud nebudu na místě v daný čas 10:30, nečekejte mně, prosím. Pak je to pasé... Suchou, slunečnou a bezpečnou stopu přeje Honza.
V pohodě.....odjezd je v 11:00 hod.....Tak na pohodu....púojeddem pomalu....kdo z vás zvažuje že by nás dohnal nebo počkal a nebo by se chtěl zeptat kde je právě kolona at mi zavolá.... a ja mu to rád zdělím.....Tak...už se na vas na všechny těším....
.........se teda taky na poslední chvíli hlásím, Seňor Sandál mě upozoňoval, už dávno, ale já jsem se snažil přemluvit víc kbelíkú, tak snad přijedou.... Za VČP Wašut.