Další závody v Chebu za náma a světe div se...konečně jsem při souhře náááhod a spráávné konstalaci hvězd vyhrááál
Byl to už od pátku parádní víkend. Počasí nám přálo a díky teplu jsem ani nenasazoval nahřejváky. Jenže první jízda ukázala,že zadní guma,kterou jsem posledně měnil,nějak klouže a ukázala mi to až tak,že jsem spadnul,protože to extremě klouzalo.....no,nakonec jsem změřil tlak a zjistil že byla podhuštěná. ))) Doufouklo se tedy a hurá z5 na trať.......kde mě čekal další pád. Chtěl jsem zabránit střetu s jezdcem přede mnou,který nenadále v zatáčce zvolnil a už jsem ležel,motorka mi padla na kotník a i s ní na noze jsem to předrncal přes hrozný obrubníky...no paráda,chvilku jsem se zvedal....ale jel jsem dál. V pátek 4 treninky a v sobotu jsem volný a druhej měřenej vynechal s časem z prvního měřeného treninku který mi zajišťovalo druhou pozici na startu doufal že už se nikdo moc nezlepší a dál jsem v tom vedru raději šetřil stroj i sebe.
Nakonec to dopadlo 2 krát první a jednou druhej,ale hlavně jsem si skvěle zazávodil a užil spoustu srandy,kdy jsme se dva jezdci na čele se slušnym náskokem snažili bavit diváky jak soubojema a střídání pozic 1. a 2. místo tak srandičky v podobě domluveného mávání tribunam. ))))
Video z prvního sobotního závodu a pád nyní už jistého mistra ČR ze třetí pozice a posléze zdolání 2 soupeřů přede mnou.
http://youtu.be/C3PD-wESg7ETěším se do Mýta,tak všici doražte na poslední závod.....