krizik1 píše:Tos nám udělal schválně viď? Prej skútr nejede a když pojede, tak se tady jenom tak povozim
To ses teda pěkně povozil
Zejména ten start v druhém závodě je na 1*. Tak gratulace a příště se už před námi stydět nemusíš
Díky,no před váma jsem se styděl,tak když jsi volal,jsem rychle schodil kombošku a dělal že to nejede
Vratas - Díky,budu rád když dorazíte i na další závod,v Mýtě je i lepší Restaurace a větší výběr jídel,takže by Tomáš nemusel ani tolik trpět hladem )))))
Tom -
No,takhle nějak to bylo,aspoň jsem za sobotu ušetřil benzin )))))) Ne,fakt už byla celkem beznaděj,nakonec jsem teda ještě zkusil vymontovat komplet zapalko s CDIčkem,ale měl jsem jen takové nekvalitní s kterym jsou dost problemy,jedno jsem měl na F15ce a tam mi odešlo dobíjení a celkem to s timhle typem blblo,tak jsem měl strach ho vůbec zkoušet,protože jsem ho koupil se skútrem kterej byl rozebranej a ani jsem nevěděl jestli je funkční.....už jsem měl v ruce nový gufera,že je vyměníme.....pak mi kamarád skoro donutil vyměnit to zapalko,já to chtěl nechat až na doma v klidu....a hle,bylo po problemu... ))) Ještě musim zjistit,jestli to bylo teda zapalkem,nebo CDIčkem....Jenže má jiné konektory,tak musim udělat na zkoušku nějaký mezikusy abych to nemusel střihat,když nevim co je KO )))
Jinak start ve druhym se mi vydařil perfektně,o tom žádná a při třetim závodě už to trochu klouzalo,tak jsem se nikam netlačil a ke konci jezdil spíš na jistotu,párkrát už jsem cítil lehkej drift )))
foky - Děcka na Minibikách jsou super,takhle se má začínat,hezky od mala a ne jako já s "třikrát přetočenym tachometrem" )))
Jen teda doporučil bych naplánovat neděli,protože v závodech je to opravdu o něčem jinym...Kvalifikace se jede tak nějak na jedno rychlé kolo,nikdo moc s nikym nebojuje a jezdci po celém okruhu jen tak krouží....Při závodě jde o vše...viz video a každej se snaží dostat před toho před sebou....když to teda jde a ne jen se ploužit jako já ))))) V 70kách byl o5 perfektní závod a je to fakt napínavé,kolo na kolo,loket na loket,fakt adrenalin