Vážené dámy, vážení pánové a Foky.
Rád bych vám všem co jste se zúčastnili včerejšího srazu ze srdce poděkoval. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se sjede tak početná skupina milovníků jedné skútrstopy. Děkuji všem za trpělivost s organizací, která opravdu nebyla připravena na takto početnou skupinu. Děkuji též za příkladné chování na vyjížďce. Teď jen trochu bilancování. Nejvzdálenějším účastníkem byl Jirka, jenž k nám dorazil až z České Třebové, tímto ho pozdravuji a doufám, že dojel v pořádku. Na konec, jak z fotek zjistíte se sjelo sedm kousků Atlanticů včetně jednoho Sprinta. Celkem bylo dvacet jedna strojů a dvacet tři účastníků. Dvacet jednostopých a jeden třístopý stroj
Pro mě bylo vedení vyjížďky výborným nácvikem před Skútrexpedicí
Ocenil bych připomínky na mojí osobu ohledně vylepšení příštího srazu a případné chybky při vedení kolony. Jsou tu tací (oni vědí kdo to je), kteří by se měli komentářů zdržet
Mám na všechny ještě jedno přání, v mé galerii na rajčeti a zde dole je společná fotka, rád bych aby všichni co mohou (a nevidíme se dvakrát do týdne) se na fotce zakroužkovali případně napsali do SZ zde na fóru"druhý zprava vrchní řada"a připsali křestní jméno a přezdívku na fóru. Vše bude pouze pro mne a nikdy nebude veřejně k dispozici. To nejdůležitější na konec. Díky našemu štábnímu gastroteroristovi Tomášovi@ za naplnění našich žaludků. Tak na srazu AA zase příští rok. Ahoj Jirka "Křižík".