Tak já bych tu naší Skútrexpedici taky s dovolením nějak sesumíroval. Nejprve tedy děkuji všem účastníkům za příkladné chování na silnicích. Děkuji též za trpělivost se mnou a mou organizací. Pro nezúčastněné musím vysvětlit, že moje povely probíhaly většinou hlasitým pískotem na drážní píšťalku doprovázeným stejně hlasitým výkřikem počtu minut zbývajících do odjezdu
Dále můj dík patří za dokonalou reprezentaci České republiky v oblasti stravování. Všechny jmenovité díky naprosto přesně použil Tomáš@ o pár příspěvků dříve. Sebe vynechal a tak ho musím pochválit já
Tak tedy veřejně chválím štábního dietologa za dokonalý výkrm nás všech. Německé i rakouské silnice jsou v daleko lepší formě než u nás. S řidiči už to není taková sláva. Jako vedoucí jezdec kolony jsem si s nimi užil opravdu nečekaně dost
Obsluha kdekoli je prostě jinde než u nás ať v obchodě či gasthofu. Jak psal Tuner není skútr jakéhokoli obsahu nejvhodnější nářadí na řádění po GG. Není nezbytně nutné se vydávat nutně na toto či jiná exponovaná motorkářská místa. V alpách se nebudete nudit nikde. Například mou vinou omylem projetý národní park Karwendel byl naprosto neuvěřitelný zážitek. Už když jsme ho projížděli jsem věděl, že se tam s Petruškou vrátíme. Mrzí mě jen, že nefungovala ta videa. Člověk platí za nic
Ještě jednou díky všem a ve stejně dobré společnosti zase za rok. Hoj.