Super výlet,děkuji všem zúčastněným a hlavně Jirkovi s Petrou za organizování,povedlo se to! Jinak _Toma_ jsem viděl tankovat před bolkou,profrčeli jsme kolem asi 120 takže jsme byli v Lbc kolem půl sedmé. Jinak pozdrav všem 25.5. 15:00 http://grossglockner.panomax.at/
?? to je blbina, kde jste se toulali. my se zdrželi na jídle a do jsme neměli ještě ani dojedeno. před bolkou jsem se stavoval koupit něco drobného k zakousnutí navečer
Vítejte cizinci ! Co jste nám přivezli ? No já nespustil oči z monitoru skoro celý čtyři dny. Je fakt, že cesta zpět byla na monitoru o poznání rychlejší Skvělej výlet Vám závidím, škoda jen tech dvou strojů v příkopu, jednoho podpáleného pístu, tří průpichů, a jednoho zadřeného motoru Navíc jak už bylo zmíněno v takovém dešti a po extrémně hrbolatých něměcko-rakouských silnicích, no nevim jestli bych jel. Kdo to plánoval ? Dojeli jsme s ezachylem firefoxovi a defenderovi naproti do Brandejsa. Tak vybalujte kucí, odpočívejte a vkládejte fotky a videa
.. dojeli jsme jak říká Pepa, jen ne v půl, ale myslim, že až před 7. Já si tě v MB nevšiml, takže nemůžu k tomu víc říct. Tome budeš ještě chtít ten bazmek na doklady do kufru ?
co nechápeš? my jsme se najedli tam a jeli jsme přes vimperk a ještě jsme se stavili v Hošticích ale ještě jsme měli kávu ve strážnym a u čtyřech kamenů takže to časově vycházelo uplně stejně jako vám