Jelikož je více méně zorganizováno, promazal jsem úvodní příspěvek a upravil do konečné podoby celkovou trasu. Vycházel jsem z výborného autoatlasu, ve kterém jsou vyznačeny tzv."silnice vedoucí malebnou krajinou a turistické silnice". Jedná se o úpravu trasy zejména třetího dne. Kdo má čas prosím mrkněte na to a dejte vědět pokud by tam byli nějaké nesmysly v textu nebo nefunkční odkazy.
Zamluveno je 5 pokojů, do kterých je možno umístit dvě přistýlky. Proto 18 postelí 19 účastníků a jedno volné místo.
Dále bych se rád omluvil Tatíkovi za zbytečné rodinné komplikace, které jsem svým neuváženým příspěvkem vyvolal. Tímto prohlašuji, že jsem jediným alkoholikem v expedici a nikoho k podobnému jednání nebudu ani svádět a ani nutit

Na příští rok je v jednání zápůjčka alespoň části německých i rakouských Alp. Měli by být umístěny blízko Čáslavi, aby to někteří neměli tak daleko

Nafukovací panny jsou povoleny jen s řádným označením certifikace EU. Pro potřebné podklady ohledně přezkoušení pište pokladníkovi ten s tím má bohaté zkušenosti

Rád bych požádal majitele funkčních kamer, které lze aplikovat na stroje, aby si oprášili ovládání a nezapomenuli je přibalit. Fotoaparátů také není nikdy dost. Z akce budou napsány dvě reportáže, které budou vyvěšeny na internetu. Kde přesně se ještě uvidí. Vzhledem k tomu, že s námi jede ultramegasuper mozek vývojového centra jedné nejmenované firmy z Jablonce nad Nisou, je tu šance online sledování trasy naší expedice pro nezúčastněné.
Jinak již máte plné povolení v tomto vlákně plkat zcela libovolně