Aja uz jsem se bal ze s nama ten cervenej burak uz nepojede. Jinak uz zacinam tlacit na pilu a presvedsovt se ze to prece musi klapnout takze vysledek je asi tak 52% pro a 48% proti.takze jeste chvilku a budu posilat penize
Paní v bance se ptala,jestli má napsat zprávu,tak říkám Ale jo,napište,že je to od tatíka,to víte,posílám synkovi na obědy. To sem pak ale škrtnul,aby si to pokladník špatně nevysvětlil a fakt to někde neprožral
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300
Zdar vespolek, tak i když jsem na tom prakticky stejně jako jakattara, pokud jde o zkušenosti (jen ještě zkráceno o tu pajdu:-) ) a svého Xmaxe jsem pořídil teprve v říjnu a v listopadu dodělal řidičák, taky se mi nápad zalíbil a nadchlo mě se na podobný výlet vydat.... nicméně byl jsem upozorněn, že přece nepojedu tak daleko s lidma, který vůbec neznám...a k tomu navíc sám.. tak nevím...
NEZÁLEŽÍ NA ČEM JEZDÍŠ, HLAVNĚ KDYŽ JEDEŠ,UŽÍVÁŠ SI A MÁŠ Z TOHO RADOST X-Max 250 2006 - 41170 km,39370 km já; prodáno
Já kluky znám taky jen tady ze SF, nějak to nehrotím a myslím, že nejsem jediný. Samozřejmě ti co to k sobě mají blíž se třeba schází i přes rok, ale s tím nic nenadělám. A tak pokud je ještě místo, nebál bych se toho a já bych aspoň nejel jako Neználek sám. .
znova ještě dotaz pro pro organizaci expedice - mohu poslat zálohu na 2x?
to Blight28 - aj ja som spoznal organizatorov tohto vyletu tuto na fore (a myslim si ze je to super partia ludi) a tak isto som novacik ale vzdy som tuzil po takomto niecom a ja to beriem ako dovolenku od zeny a deti a bol by som rad ak by si siel ze nebudem tam sam s X-MAXom to Tomas@125 - co pijes? ne ze by som sa chcel vnucovat ale ja rad teplu deku a postel Haloooo ide este niekto zo SLOVENSKA? caute
Bolo - Adly Jet 50 8000km. Peugeot Speedfighter 50 10000km. Gilera Runner 50 2500km. Yamaha x-max 250 2008 Bielo-cierna farba. Nova Yamaha x-max 250 2012 bielo-cierna farba
to romanisevic...já bych taky moc rád jel, z toho co tu čtu si myslím, že je tady super banda, ale od chvíle co jsem Maxe pořídil poslouchám jen jak se mi něco stane už se ví kdy je poslední den pro přihlášení pro mouly jako já co se sami nedomluví, prosím?
NEZÁLEŽÍ NA ČEM JEZDÍŠ, HLAVNĚ KDYŽ JEDEŠ,UŽÍVÁŠ SI A MÁŠ Z TOHO RADOST X-Max 250 2006 - 41170 km,39370 km já; prodáno
Vážení spoluexpedičníci. Právě jsme s pokladníkem Fokym rezervovali ubytování na první dvě noci(třetí noc již byla zajištěna dříve). Mám špatnou zprávu pro milovníky širáku, stanování, chatkování a obytnopřívěsování. Jedná se o http://www.gasthof-prinzregent.de/html_ ... x_eng.html . Zamluveny jsou tří a čtyřlůžkové pokoje. Celkem 18 postelí. Pro ostatní zájemce budeme řešit ubytování až ta potřeba nastane(přistýlka nebo další pokoj). Více telefonicky nebo osobně(603239010 Křižík). Pokoje jsou nekuřácké a v ceně je snídaně. Večeři lze absolvovat volitelně. Uvidíme podle aktuálního kurzu, ale bude třeba drobný doplatek za třetí noc. Vyřešíme na místě. Vůbec nevíte jak já se těším
křižíku, tak tato zpráva je opravdu špatná víc takovejhle špatnejch zpráv by určitě neškodilo Jinak klobouk dolu ... restaurace vypadá krásně a pokoje jak by smet ... ani nevíš jak já se těšim
Naposledy upravil wictor dne 21 úno 2012, 12:41, celkově upraveno 1