Nechci teda fušovat panu managerovi Ing.arch. Křižíkovi do řemesla ale plánujem odjezd v 8.00 od pumpy OMF
http://maps.google.cz/maps?q=omv+strako ... 98.37,,0,0 na strakonické než se všichní vykakaj a dají kávu tak stejně vyjedem v 8.45 hod.
Co se týče zalohy mám pocit že se nejedná nikterak o závratnou sumu a samozřejmě jíst nikdo nemusí. Případný přeplatek bude po ukončení vrácen tak jak tomu bylo i při akci osvětim. Vše se zatím řeší
ceny budou známy cca do 14 dnů. Ale po zkušenosti z Osvětimy je večer nějaký ten gáblík dobrý.
Dále se začínají objevovat různé požadavky některých účastníků jako: někde vás dojedu, dorazim v pátek nebo v sobotu budu spát támhle nebo onehde, jíst budu, nebudu
Rádi bychom vyšli vstříct všem, ale opravdu to nejde.
Závěrem: Křížík zajitil nocleh ze soboty na neděli to je na 100% , já se pokusím zajistit nocleh a jídlo na ČT a PÁ po tom co nám provozovatel řekne do kdy chce aby bylo vše zamluveno ukončí se objednávání ubytování a ten kdo zaplatí zálohu bude mít vše zajištěno. Ostatní samozřejmě mohou jet také, ale vše si budou řešit sami
V případě, že jsem napsal něco co se panu managerovi Ing.arch. Křižíkovi nezdá vše opravím.
foky:
Kdyžtak doplatek zaplatím z peněch těchto štědrých dárců
[/quote]
Jako mimulý rok jsou prachy v dobrých rukou krále Fokyslava
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.