CisFis kluci.
Protože jsem do nedávna jezdil jen na pajdě a silnější jsem si pořídil až koncem loňského roku na kterém jsem zvládl najezdit jen pár km, jsou mé zkušenosti (řekl bych naprosto upřímně) nijaké a mám obavy, jestli bych něco takového zvládl. Nemyslím usedět - na pajdě klidně i 300km za den, ale to je v jiné rychlosti - mám na mysli to, abych svými případnými obavami jestli tu, či onu zatáčku projedu, nebudu brzdit celou kolonu. Celou přípravu Osvětimi jsem sledoval, prolezl pár fotoalb a tiše záviděl. A tady po této expedici již nějakou dobu pokukuji taky. No a vzhledem k tomu, že se začínají hlásit i kluci ze slovenska a já to do Prahy z Metancity taky nemám zrovna pár km, začínám uvažovat, že bych jel taky. Třeba že bych se přídal k Romanisevicovi a dojel s ním do hl.města (nebo někde poblíž) už o den dřív a třeba se pak na zpáteční cestě odpojil a jel tak nějak ...
Co nabízím
1.) umím jen česky, to ještě špatně a kratce,
2.) nepiju, bo mám zdraví na prd a moc toho ani nesním, občas se svou nemocí musím navštívit WC vícerokrát, než normální člověk, ale pokud jsem dobře četl a pochopil to, na to jste již z cest po Polsku zvyklí
3.) mám navigaci, která si občas dělá co chce
4.) chrápu,
5.) když jsem nachlazený, chrápu ještě víc
Možná bych toho našel na sobě ještě víc, ale nechci se zase tak moc chlubit ...
Tak se ptám: zvládli by jste s sebou i jednoho Ostravaka?
Tak že pokud bych se domluvil s některým z našich bývalých bratrov a jel s ním o den dřív, nejspíše se přidám. Zatím to tady budu sledovat, ju?