Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
Jel jsem, nedojel jsem... V Kutné Hoře mě zastavil chcavec. Zcela proti plánu a předpovědi jsem na hodinu ztvrdnul na benzince a 14h propásl. Když jsem se pak doma díval na drážkový radar, muselo to odpoledne spláchnout i Vás, ne?
Ahoj všichni, Tak prosím hlásim, že jsem ze Seče v pořádku doma v Práglu / nakonec to nebylo Brno /. Trošku sprchlo mezi 14-15.00 hod a proto byla spanilá jízda přesunuta na třetí hodinu. Jinak ještě jednou dík Maxi bylo to moc hezké.
Bezva sraz ani počasí nám nezkazilo náladu, bourákům přeji brzkou opravu snad vás to neodradí a příští rok zas přijedete, Ještě jednou díky Maxovi za parádní sraz.
Tože dík Maxovi a všem kteří na sraze podíleli.Musím pochválit koleno tentokrát bylo supr,měkounké a chutné. Víkend super,zase dva dny v lihu no to je klasická Seč.
Hlásím, že domu jsem dorazil v pořádku, cesta byla parádní Děkuji Maxovi a všem zúčastněným za opět vydařenou akcičku. Bylo to moc fajn a těším se na nějakou další společnou akci... Díky.