Což takhle 14. - 15. července a zopáknout si loňskou štreku i s celonoční vytrvalecko-masochistickou vložkou a perfektním spaním ve Slavkově u Brna, ta se mi dost líbila ! Co vy na to ? PS : Je to jen můj návrh, kreativitě vás " skůtrcvoků " samozřejmě nikdo nebrání !!!
Naposledy upravil Mojda dne 09 led 2012, 21:00, celkově upraveno 2
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mě by to vůbec nevadilo, protože jsem loni nebyl A vzhledem k tomu, že všechno proběhlo OK, tak proč to měnit. Ono se toho asi vymyslet moc nedá. Buď se jeden jedním směrem anebo druhým.
Já nemám problém přijet kamkoliv na start, ale musel by se předělat z gruntu itinerář a to včetně spaní tak, aby všechno ladilo. Jestli se toho někdo ujme, bude to sqwělé !!!
Změně se nebráním, ale jsem pro start i konec z Práglu ... pokud, ale bude start třeba v Brně, tak zásadní problém kromě naplánování v tom nevidím .... Strýcu to je výzva
Mojdo myslel jsi 13. 14. 15. červenec? mám napsáno a když do toho nic nepřijde, tak tentokrát bych to chtěl jet celé. Doufám, že nebude vadit, že nepojedu na skútru )
I ty, Brute ??? Jo, máš recht a je to už od pátku třináctého ( já to nechtěl říkat ) od 20:00 hod. Dobrý co ? Jsem rád, že zvažuješ účast, jen s tou motorkou nevím, nevím. Máš to dost slabý a tak abys vůbec stačil tomu pekelnýmu tempu !!!
Po minulé akci bych se Mojdy neptal na čem pojede, ale V ČEM pojede
Na Mojdu je děsnej pohled normálně, ale když se v noci klepe zimou tak je to teprve mazec
Ale jak už jsem psal, co kdyby někdo nastavil start jinde než v práglu, aby mohli se pochlapit i z jiných končin, pro které je to na start daleko a proto nejedou celé kolečko. Itinerář je hotový, tak jen posunout časy a hurá. Kdo najde odvahu?
Jedu a kochám se ... Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125 Je: Honda Forza 350
Myslel jsem, jako že trasa je jasná stačí do toho kolečka někde bodnout prstem a říct: "Tak letos začíná kolečku tunák!" Jinak skutečně není třeba nic měnit.
Jedu a kochám se ... Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125 Je: Honda Forza 350