Hej, hej!!! frajírci, jestli si myslíte, že jsem nějaké skútrové béčko, co nevydrži v sedle sto kilometrů, tak jste na omylu. Ale vzhledem k poloze mého bydliště by pro mně FULL verze znamenala +600km, což je bez mála ještě polovina cesty navíc, to znamená, že zatímco vy si budete dávat dvacet před cestou, já pojedu do Práglu ve špičce, pak si dám maraton a poté co vy se uondaní vyvrátite do postele, tak já pomažu tou samou cestou zpátky. Takže pro mne asi nejschůdnější bude trasa Zlín - Olomouc a jak jsem se tak díval, tak skupinka , jedoucí tuto část výletu čítá cca dvacet jezdců - takže ani chumel, ani tlupa ale dav jak sviňa
. Navíc jsem váhal, protože za týden na to jsme měli jet s dcerou a skorozeťákem na třech strojích cestu do pobaltí, ale termín se přesouvá na začátek září s ohledem na studijní povinnosti dcery. Takže slibuju 90% účast na zmíněné trase s tím, že platí pořekadlo: slibem nezarmoutíš.
Ještě dodám, že průzkumníka dělat můžu, ale nemaje vysílačky, gps a dalších "cestovatelských" vychytávek, nebudu ostatním užitečný. Jsem ze staré školy - jezdím podle mapy a když nevím, tak se zeptám, za jízdy nekecám se spolujezdci a jedu! Nesnáším kuřpauzy a věčně hladové a žíznivé motorkáře, kteří stojí na každé pumpě a protahují si znavené svalstvo.
Jsem vůbec vhodný do party???
Renault Espace IV 2.0T pro rodinu, Gilera Nexus 500i.e. pro mne. Na fotovýlety přibaluji Pentax K-7 a plnou brašnu fotoharampádí.
Najeto: celkem dost, ročn tak 12-15 tis. na Nexusovi a tak 30-40 tis Espacem. Pěšky jen do hospody přes cestu:-)) na KOFOLU!