Tak. Konečně jsem se dostal k tomu, napsat několik závěrečných slov " svému lidu ".
Musím říct, že letošní ročník Krajských měst byl sviňsky těžký. Ten déšť, který nás po většinu cesty věrně doprovázel, by asi odradil 99% normální populace.
Hodně mě potěšilo, že skůtráci ze SF nejsou žádný bačkory, ale pěkně tvrdý potvory.
Celé, neboli FULL, nás to odjelo 7 bláznů. Nedokážu ani spočítat, kolik lidí se k nám cestou na menší nebo větší úsek trasy přidalo, páč to bych musel umět počítat nad 50.
Bylo sqwělé, jak se o nás osazenstvo staralo : v Liberci životabudiče, v Jihlavě párky, v Pardubicích perník, sledovačka on-line celou cestu, prostě paráda.
Je zajímavé, že se našli i tací ( že, Krakene ?
), co nás podloudně sledovali nejen on-line na cestách, nýbrž i na každém náměstí, kde byly kamery . To jsme dopadli.
Přesto jsme tu celovíkendovou šílenost zvládli se ctí a já chci strašně moc poděkovat všem účastníkům, ať už byli odkudkoliv. Bez vaší podpory by to bylo o hodně těžší, obzvláště pak v tom neustávajícím lijáku.
Náš fenomenální navigátor a meteorolog Stumbauer nafotil několik málo fotek, takže je sem vrcnu, ať se můžete taky podívat na ty cvoky, co to všechno spískali.
S úctou a poděkováním Váš strýc Mojda.
PS : Jsem zvědavý, jestli někdo bude mít odvahu se přihlásit na tuhle akci i příští rok !!!