Ciao
Připojuju se k poděkování ostatních. František opět nezklamal a uspořádal sraz, na který budu určitě dlouho vzpomínat.
Povedla se jak sobotní vyjížďka, tak večerní/noční beseda s táborákovo/buřtovou vložkou
I když nás tentokrát - asi kvůli horšícímu se počasí zůstalo nocovat méně, než jindy, zábavu to nezkazilo.
Velká škoda, že z dosud tradičních účastníků, jich řada (Prochy, Mojda, Wictor, ...) nedorazila.
Abych stihl předpovědí ohlášené chumelenice, vyrazil jsem rychlejší trasou po dálnici. Zpáteční cesta proběhla díky Dušanovu upozorněn (díky moc) uspokojivě. Chumelenice jsem chytil. Byly 3 cca 10-15 km. 1. lehká, ale při druhé byla viditelnost cca 60 m. Vetší problém bylo, že sníh namrzal. Musel jsem proto zastavit, abych zbavil přilbu námrazy a mohl pokračovat (při tom jsem už i natankoval). No zkrátka, abych nenapínal, užil jsem si to doufám na několik let dopředu.
Na pumpě ze mě měli 2. Vánoce. Skoro jsem se bál, aby se mnou nezačali strašit děti
Maxík vypadal takhle:
Max_hrdina.jpg
Ještě, že jsem měl menší plexi a viděl nad ním, Námraza začala polevovat až V Praze, ale i po zaparkování doma, ještě byla značná:
Max_doma.jpg
Všem, kteří ještě jedou, přeji ať dorazí bez nehody a ve zdraví, hepčííííí
Jdu mýt Maxíka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[