Ciao kolegové.
Posílám 1. příspěveček.
Cesta proběhla bez problémů. Oba skůtry šlapaly jak hodinky, silnice ne až tak plné, jen ty dálnice stojí za ….. Ale zase oceňuji, že nám nepršelo, i když mračna nás honila. Jeli jsme piánko, s několika zastávkami. Garmin ZUMO je úžasná, a že jsme se v Mnichově museli vracet, za to mohl problém mezi ní a řídítky
)). Postupně se vyčasovalo čím dál víc až jsme měli nádherné sluníčko.
Kvůli bagáži, a že jsme neměli kam uschovat motobundy a páteřáky, jsme se z měst stavili jen v GaPa a asi hoďku se po něm courali. Díky tomu sluníčku - i když už bylo po 16:00, jsme byli zpocení víc, než za celou cestu.
Ubytovaní jsme v kempu za GaPa. Internet na hoďku je za 3 EURO, ale reportovat rodině a se, mi stojí za víc
.
Sprchy a sociálka jsou bezva, vybavení stanoviště nic moc, ani trávníček. Ale vybrali jsme si s pěknou polohou. Je tu klid. Doufám, že se germánští sousedi neožerou a nebudou dělat bugr celou noc.
Na zítřek je na zdejší oblast sice hlášené deštivo, ale až později, tak chceme na Itálii vyrazit co nejdřív - tak, abychom tomu ujeli. Jak se nám podaří vstát a zabalit, je teď ještě záhada, ale snad to zvládneme co nejrychleji. Projíždět Alpské průsmyky v dešti, to určitě nebyl důvod, proč jsem sem chtěl jet, tak doufám, že nás Pánbíček nezklame.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[