Untewasseman píše:Tak VOLFIKU - odvazne stanov PEVNY TERMIN - a pak uz jen pocitej prihlasene...
(jinak to stejne nedame dokupy....) A kdo nebude moct letos , tak treba napresrok...?
Asi máš pravdu příteli, ale v tomto případě se tedy vrátím k původnímu planovanému datu, kam se mi přiklasilo 7 lidí. Ovšem bude to bez Tebe a to mě trochu zamrzí.
Na druhou stranu jak sám píšeš, kdo nemůže letos přidá se příští rok a jednoletou tradicí už příští rok bude teřeba větší účast.
Holt budeme průkopníci a sedneme si nad žejdlíkem, probereme trable, ukážem si vychytávky a pak se rozjedeme do svých domovin.
Takže oficiální termín nultého ročníku PCX Srazu stanovuji na sobotu - neděli 6.-7. srpen (august)Očekávám závazné přihlášky. Podle počtu přihlášených objednám kemp s možností přespání v chatkách. Chatky si objedná závazně každý sám na sebe, se stanovými místy, hádám, problém nebude.
Priority kempu: Chatky, sprcha,
hospoda, -> to pro ty náročné, nenáročným stačí
hospoda a kus zelený louky...
Kemp najdu v okolí města Třebíč (na 1/2 cesty mezi Prahou a Blavou)
Vyjádřete se mi prosím co nejdřív ať to během příštího týdne můžu obvolat.
Předpokládaný program srazu: 15 - 16 hod prezentace na místě a ubytování.
16:00 - 17:00 - krátká vyjížďka do okolí.
17:00 - 19:00 - návrat do kempu, juchání kolem skůtrů, focení,
19:00+ - žejdlíkování, tlachání, žejdlíkování, tlachání, žejdlíkování bla bla bla
24:00+ spánek
Neděle 9:00 - budíček, rozcvička, zhodnocení večera a odjezd domů.
úprava programu dle přání účastníků možná...
Vím, že po vás chci stále nějaké potvrzování a dopisování, ale udělat to jen tak na blint, tak se tam sejdem tři a očekávání to nesplní.
Díky a těším se na ohlasy.