Já bych nechal cestu na vývoji událostí a co jak kdo bude chtít, třebas moje oblíbená trasa > Soběšice > Útěchov > Vrano > Lelekovice > Česká > Kuřim > Moravké Knínice > Chudčice > Veverská Bitýška > Prygl, nebo odklon na Ostravačice > Žebětín > Bystrc Komu po chuti
Jojo, to jsou dobrý cesty, nejlepší jsou takové ty zapadlé, kde jezdí tak jedna kobyla denně Vždycky někam vyjedu a jedu směrem od Brna a dle nálady se pak stáčím zpět, jednou jsem dojel do Blanska a říkal si že bych mohl ještě jet kousek .... Já Jsem ze Žabin, takže to máme tak nějak podobně Tak další Brrňáci se hlašte
Zdar Brňáci, já bohužel PCX zatím nemám, budu ho s největší pravděpodobností kupovat za cca rok Ale když už popisujete pěkné trasy, zkuste někdy silnici z Bílovic nad Svitavou proti proudu řeky do Adamova a dál na Křtiny, event. Blansko. Zpět se dá jet třeba přes Vranov, Útěchov a Soběšice. Jezdím tam na kole a užívám si to
ok. Čas plati až ve 13 hod, není lepší dřívější čas, přeci jenom už je zimní, takže se dříve stmívá. Musím počítat s návratem zpět do Zlína. A po dálnici nic moc za tmy. Bylo by fajn, kdyby jste se přizpusobili i přespolním. Díky.
Honda Lead 2009 (8500 km v letech 2009 -2010) prodáno Honda PCX 2010 (zatím 27700 km - 2014)
No já jsem jedna. A ze Zlína. Ráda se seznámím s novými členy klubu. Příští rok se jistě zůčastníte společných srazů. Tak budu mít alespoň náskok. A přeci jenom já to mám na rozdíl od ostaních členů klubu, co jsme byli na srazech nejblíž k Brnu. A projížďka v neděli by byla fajna. Už mně vetší projížďka chyběla.
Honda Lead 2009 (8500 km v letech 2009 -2010) prodáno Honda PCX 2010 (zatím 27700 km - 2014)