Ciao
protože z osobní zkušenosti vím, že je dobré mít jeden, pro celý tým společný kalendář, rozhodl jsem se jeden, ve kterém by byly souhrnně zveřejněny společné skútrařské akce a pro všechny příznivce skútrů = SDÍLENÝ KALENDÁŘ SKÚTRAKCÍ, založit tady.
Kalendáře jednotlivých fór jsou jistě skvělá věc, ale protože většina z nás je členem více fór, snad takovýto "nezávislý" SDÍLENÝ KALENDÁŘ SKÚTRAKCÍ přijde vhod. Mým cílem je umožnit všem - BEZ ROZDÍLU MATEŘSKÉHO FÓRA - aby si s dostatečným předstihem mohli synchronizovat své záměry jak z hlediska účasti na společných akcích, tak z hlediska plánovaných individuálních nebo skupinových výletů. Věřím, že to pomůže vyvarovat se možné kolize.
Na základě diskusí, které po vyvěšení této mé aktivity proběhly jak v tomto vlákně, tak na vlákně Maxíků, jsem se rozhodl se souhlasem místního admina Ryana, akceptovat pro SDÍLENÝ KALENDÁŘ SKÚTRAKCÍ tato pravidla:
- kdo mi do budoucna info pošle, tomu sem akci vyvěsím ať bude z toho nebo toho fóra (věřím, že Ryanovi jako vrchnímu správci fóra to vadit nebude)
- u již vyvěšených akcí - kdo z pořadatelů mi do konce listopadu souhlas s vyvěšením "své" akce nepotvrdí, tomu ji tady na tomto sdíleném kalendáři smažu.
Dle informací publikovaných na skútrařských fórech (SF, SM, Maxíci) o akcích chystaných na příští rok se zatím můžeme těšit na:
09.04. - 10.04. ............... Šlapanice
16.04. ..........................První jarní vyjižďka+Maxikářská Mše
28.04. - 01.05. ............... Osvětim
29.04. - 01.05. ............... Orlík
21.05. ..........................Letecká podzemní továrna z II. sv války
28.05. ......................... Česká Kanada
03.06. - 05.06. ............... Sněžka
11.06. ......................... Skútr Šňůra
11.06. - 12.06. ............... Krkonoše
17.06. - 26.06. ............... TOSKÁNSKO - přes Alpy tam a zpět
18.06. - 26.06. ............... Montreux - Freddie Mercury
01.07. - 06.07. ................Lipno - koupání s vyjížďkou po okolí
16.07. - 17.07. ............... Krajskými městy za 48 hodin
02.09. - 04.09. ............... Matejovy Jeseniky VI
12.8.-14.8. ................... Beskydy
24.09. - 25.09. ............... Seč
Takže to zatím vypadá takto:
P.S.: ve .XLS formátu je soubor s kalendářem k dispozici tady, protožem sem se vložit nedá