I já mám "svůj" kalendář akcí, kterých bych se rád zúčastnil
Co se akce Sněžka týče, tak příspěvek jsem si přečetl několikrát ... pro jistotu i 2 stránky příspěvků a o tom, že sraz by měl být komorní jsem se nedočet a ani jsem to z uvedených příspěvků nepochopil.
edit: tak Mefisto má pravdu na 5 stránce je info o max. počtu účastníků apod. Kalendář akcí, který zde je by měl sloužit jak lidem, kteří by se chtěli eventuelně těchto srazů zúčastnit a zároveň lidem, kteří nějakou akci nebo sraz chtějí pořádat
Většina lidí je zaregistrována na všech možných fórech jako SF, Maxíci, Motorkáři, SM apod. a o pořádaném, chystaném nebo připravovaném srazu by se dozvěděla tak jako tak
Kalendář je tu jen pro přehlednost
a myslím si, že většina to spíš přivítá....to že si každý pak vybere akce, kterých se chce zúčastnit je víc než jasné, ale to si vybere stejně ať už z kalendáře akcí nebo na jednotlivých fórech
Pokud by, ale někdo vysloveně nechtěl mít jím pořádanou akci v kalendáři, tak určitě stačí Richimu napsat.
kikine: do Krkonoš se nechystám, protože jak jsem už psal je SŠ mou srdeční záležitostí .... nějakej příklad sem uvést musel