Nechci to zakřiknout, ale co jsem se teď v rychlosti koukal na ubytování v okolí Osvětimi, tak hotel vyjde na cca 1100,-Kč a 3 hnězdičkovej pension jsem tam našel za cca 650,-Kč/noc, takže předpokládám, že průměrnej penzion s restaurací vyjde, tak do 400,-Kč No a pokud s náma pojede Huhu, kterej se tam vyzná a domluví, tak neni co řešit
KYBLOS píše: ... Jen bych měl jednu prosbu. Šlo by tam zavolat ať u toho ježíše zbouraj ten jeřáb?! Silně by mi vadil na fotce
Kybliku kdyžtak mu vyfotíš záda tam jeřáb nebude vidět V nejhoršim případě tour manager foky nebo tour manager wictor něco vymyslej aby jsi byl spokojenej. Já doufám že vymyslej ubytování.Já chci bejt taky spokojenej!
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
mrkni na net na ubytování v Polsku .... jak jsem psal, tak to je celkem levný. Uvidíme jestli nebude mít nějaký dobrý TIP Huhák , ale pokud na něco zajímavýho narazíš .......
Do Osvětimi jezdím služebně a v celé Osvětimi je jen jeden dost dobrý hotel - Galicie je to stará pošta. Co je důležité pro motorkáře, že je to snad jediný hotel kde na noc zamykají parkoviště. Vaří tam velmi dobře - staropolská kuchyně, podobná té české a potom tam je nějaké italské křídlo a v suterénu bar. I pivo Lech je dobré. Když nic jiného, tak na jídlo mohu Galicii doporučit. Pro toho kdo bude ve stanu tato informace není důležitá
Co jsem koukal na net, tak v okolí Osvětimi cca 25 - 30 km je penzionů docela dost a nevypadaj vůbec špatně. Než hotel bych vzal nějakej pěknej penzion